divendres, 31 de maig del 2013

Per donar visibilitat als parats

Aquets darrers mesos he assistit a dues de les reunions que, a partir d’una convocatòria de l’ajuntament, s’han fet al CC de Palaudaries.
He de dir,en principi, que la meva situació no es la de parat però ates que, des de la cooperativa, i des d’a punt, hem endegat algunes iniciatives, hem va semblar que podíem aportar-hi la nostra opinió.
El cert es que de compartir unes estones, s’ha detectat que hi ha un camí per recórrer : difícil, en el sentit de que la creació d’un nombre significatiu de llocs de treball no esta a les nostres mans, i perquè la llargada d’aquesta crisi fa que es visquin situacions dramàtiques que afecten el dia a dia de la persona (desnonaments, impagament dels subministraments a la llar, menjar i atendre altres necessitats diàries …).
Crec que per a la reunió del dia 10 de juny, es poden aportar propostes que permetin, d’una part, coordinar els esforços, fer mes sensibles a tots els agents que hi intervenen, i promoure a les empreses que necessitin contractar personal, una priorització cap a els parats locals, en la mida que sigui possible.
Cal que entre tots coneguem, i ens sensibilitzem, d’aquest fet que afecta a una part sensible de la nostra població.