dilluns, 3 de juny del 2013

Un dia per viure …


Davant de tants dies grisos, compartir els moments emotius del casament d’un fill, amb les persones mes properes, la Concepció i la Nuria, i amb el meu germà i la Teresa i la Irene, ha estat una vivència i una fita d’aquelles que no s’obliden. Ha estat un acte que representa el compromís de dos joves de compartir un futur conjunt,  val a dir que es tot un atreviment, un joiós i orgullós atreviment.

Ha estat en el saló de plens de l’Ajuntament de Sabadell, un indret i unes parets on part de la família hi ha contribuït, com a representants del poble, a la gestió de la ciutat; primer el meu tiet Antoni Monés, com a regidor en èpoques en que el tren circulava sense soterrar o la Gran Via era tot un projecte que semblava irrealitzable. Mes tard l’Antoni Farrés (nebot de la meva tieta Maria Rosa), també va ocupar l’alcaldia amb un lideratge, i un carisma, encara avui reconegut per totes les forces politiques.

En els moments previs revius el record de moltes persones amb qui ens hagués agradat compartir aquest moment, però que ens han avançat en el pas del temps; temps que avança per a tots, cadascú al seu ritme, per a gaudir de l’espai de vida i edat que ens correspon.

L’acte ha estat breu però molt en la línea de solemnitat i austeritat (compatibles ambdues), i amb la cordialitat i vitalitat dels nuvis i de la petita Natalia. Un dinar informal a casa dels nous casats ha culminat un dia intens.

Espero durant molts anys de poder gaudir del meu fill Feliu J, de la Eli, la nostra jove, i de la Natalia la nostra neta.