dimecres, 28 de maig del 2014

Tancar el cercle ...

Aquets dies ens retrobem amb la noticia del possible ressorgiment, d’una altra marca emblemàtica, del mon de la moto : Bultaco.
Arran del tancament de Derbi ja vaig fer esment, en aquest bloc, de la quantitat de coneixement que es perdia, fruit de la recerca i de la innovació recollida en els diferents campionats en que van participar i en uns moments on, la tecnologia, encara no s’havia implantat en aquestes modalitats. El sector de la moto, i del motor, ha estat capdavanter a casa nostra (fa prop de 100 anys) amb diferents tallers que varen començar a muntar models, tant en motos, vehicles com motors d’avions.
Segurament, el gaudir d’un clima suau, permet gaudir de mes hores al aire lliure i, la moto, es un vehicle idoni per a aquest esbarjo : per la seva flexibilitat que es manifesta a la ciutat, per la seva comoditat, en l’aparcament, i en els desplaçaments urbans.
Recuperar la marca es un motiu d’orgull; segurament els que ho varen plantejar podien sortir, al mercat, amb un nom comercial mes actual, mes impactant, però ho faran amb el lema que els va fer coneguts : la ma tancada amb el dit amunt.
Tenim els millors pilots de motos, tenim el millor historial de marques i competicions, tenim una afició entregada i ara, novament, algunes de les marques mítiques tornem a rodar.

Tanquem un cercle que s’ha d’autoalimentar i, de gaudir de la moto com un vehicle de desplaçament amb llibertat.