Els finals de
maig, i/o primeres setmanes de juny, són dates atapeïdes d’activitats lúdiques,
recreatives i/o festives, tot aprofitant la generalització del bon temps o al
menys es el que, el calendari, diu.
Tota trobada festiva
sol cloure’s, o incloure, un àpat culinari : gastronòmic, unes vegades, o d’altre
una preparació mes genèrica (arrossades, fideuades …) on si apleguen veïns,
socis o visitants de diferents indrets.
Just demà, i demà
passat, tenim dues trobades populars : una de comerciants i una altra de barri
: en ambdues, el plat fort, es una arrossada.
Es difícil, o al
menys no ho recordo, d’una arrossada de la qual en tingui una experiència
negativa : es un plat agraït, on els ingredients es van acompanyant,
ordenadament, fins a dissoldre’s en un equilibri de gustos i sabors : es un
plat complert, variat, del qual no recordo tampoc a ningú que no li agradi.
Si en algú d’ells
ens hi trobem, en gaudirem …
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada