divendres, 11 de març del 2011

22M : Quin és el límit ?

Tot just el passat dia 3, en el reinici d'aquest bloc, ja feia esment de les dificultats que comporten unes eleccions municipals, com les properes, que seran les primeres en plena crísi econòmica.
Quasi deu dies després, les diferents opcions politiques estant mostrant unes formes de fer que, amb una excepció, continuen amb una dinàmica ancorada en una copia de les anteriors, sense tenir en compte que la situació real, es molt més difícil.
No serà pas aquest el lloc per valorar, defensar o criticar les diferents alternatives ja que, aquesta funció, correspon al votant que, el dia 22 de maig, optarà per a una o altra candidatura, o passarà de llarg del col.legi electoral.
Però tenim alguns indicis dels que ens arriba, i el cert es que ja s'han vist les primeres acusacions creuades, les primeres fotos sense gaire cura, les primeres incongruències (on abans deien que si, ara diuen no), la marató d'inauguracions, el vídeo (que no hi pot mancar) ...
Només ens faltaria que hi vingués la Belen Esteban a donar suport a alguna candidatura !!
On és el límit del respecte al ciutadà ? ... O tot si val ?
Hi ha molt de camp per córrer, hi ha idees, hi ha projectes, hi han propostes, però el futur de Lliçà d'Amunt pot ésser diferent depenent de quina(es) opció(ns) ens goberni(n).
Tots esperem que sigui una opció que tingui les idees clares, les persones apunt i, sobretot, tingui la capacitat de guanyar-se la complicitat de molts veïns desil.lusionats.