Algunes
vegades he vist el programa del xef Gordon
Ramsay (Pesadilla en la cocina), que s’emet a TV, on es mostren diferents
situacions de restaurants que, per diferents motius, estan en davallada.
En aquests casos,
les vivències d’en Ramsay i de l’equip que l’acompanya, promou un període de
reflexió, amb una metodologia on surten a la llum problemàtiques de conservació
d’aliments i/o de problemes en la gestió de la cuina i del servei.
Moltes vegades
els fets que es relaten, salten a la vista : nomes cal fer una ullada externa
per veure el que passa i raonar, amb les persones implicades, aquelles accions
a desenvolupar. El resultat es quasi sempre un èxit, una reconversió de la
davallada, cap a un nou plantejament que reforci el negoci.
Aquest “RESET”
que cal fer es la paraula clau que, a partir d’aquesta setmana, estem en fase
de plantejar al mon empresarial, per aportar les vivències d’uns anys intensos
de treball professional.
Esperem encertar …
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada