diumenge, 15 de febrer del 2015

Malson a la cuina … RESET

Algunes vegades  he vist el programa del xef Gordon Ramsay (Pesadilla en la cocina), que s’emet a TV, on es mostren diferents situacions de restaurants que, per diferents motius, estan en davallada.
En aquests casos, les vivències d’en Ramsay i de l’equip que l’acompanya, promou un període de reflexió, amb una metodologia on surten a la llum problemàtiques de conservació d’aliments i/o de problemes en la gestió de la cuina i del servei.
Moltes vegades els fets que es relaten, salten a la vista : nomes cal fer una ullada externa per veure el que passa i raonar, amb les persones implicades, aquelles accions a desenvolupar. El resultat es quasi sempre un èxit, una reconversió de la davallada, cap a un nou plantejament que reforci el negoci.
Aquest “RESET” que cal fer es la paraula clau que, a partir d’aquesta setmana, estem en fase de plantejar al mon empresarial, per aportar les vivències d’uns anys intensos de treball professional.

Esperem encertar …