dimecres, 5 de juny del 2013

BIZ per un dia

Avui he estat al saló BIZ Barcelona, relacionat amb temes d’emprenedoria, i que esta obert fins demà a la tarda a l’espai de Fira BCN, a Montjuic.
Tinc el record d’alguna altra visita, en edicions anteriors i, en aquesta edició, ha estat mes limitada : tant, amb el nombre d’expositors com de presencia als diferents estands  suposo fruit, també, de la crisi que difícilment fa entreveure un futur fàcil per a noves inversions.
Poques novetats, d’aquelles que no es coneguin en altres indrets o mitjans; si que voldria destacar el rol de les escoles participants, i que han muntat les parades a la Plaça de l’Univers ; algunes de les classes (de l’Eso) han fet la visita al propi saló, mes preocupats per saludar a algú conegut, o recollir caramels. Son dos mons que cal cuidar, per separat, perquè quan estiguin madurs puguin esser complementaris.
Desconec si amb aquest format, el saló pot tenir continuïtat; no voldria finalitzar aquesta nota fent pales l’èxit de les xerrades i activitats paral·leles, algunes d’elles amb l’aforament ple.
Queden 364 dies per a veure la concreció dels contactes, o de la lectura mes pausada del fulletó, i que pot esdevenir un primer pas en algun projecte nou.