dilluns, 21 de juliol del 2014

Catalunya Caixa (abans Caixa Catalunya i Caixa d’Estalvis de la Diputació de Barcelona)

Fa poca estona s’ha fet publica l’adquisició de Catalunya Caixa, per al BBVA (entitat que ja ha culminat, amb nota, la integració d’Unnim molt mes problemàtica perquè, encara, no tenia tancada la unificació total de les entitats, que la varen crea.
D’una part m’agradaria que, el BBVA, valores la marca. el que representa. i es pogués mantenir la mateixa “Catalunya Caixa” al igual que, el Banc Sabadell, ha anat mantenint alguns noms històrics de les entitats que ha anat absorbint.
Però, Catalunya Caixa, té un valor afegit al territori, un desplegament arrelat a les poblacions mitjanes i petites de totes les comarques catalanes; un fet que, juntament amb la propietat de la Pedrera i d’altres propietats, suposa un intangible que ha de ser valorat, mes enllà de la seva quantificació monetària.

Ara, clarificada aquesta nova etapa, amb la seguretat d’una entitat potent cal que aquesta entitat es posi a disposició de la societat (particulars, empreses, comerciants, autònoms …) per ajudar a redreçar l’economia i la vida de moltes persones, i a tancar una etapa, en la qual hem perdut una part important de la nostra personalitat, i d’entitats ...