dimarts, 8 de juliol del 2014

Gowex : sense paraules

Difícilment puc entendre que, en aquests moments de la crisi,  ja no estem per disbauxes i que, tothom, esta una mica cremat de situacions rares (per dir quelcom), i surti encara el Sr. Jenaro, amb un nou episodi.
Hem sap greu per :
a)     El retraïment que representarà per moltes persones que, amb els seus estalvis, voldrien aportar una mica dels mateixos a projectes que ajudessin a crear llocs de treball.
b)    L’espai que encara ens falta córrer, als auditors, per fer entendre unes documentacions a la gent normal del carrer (no experta en aquest llenguatge), de fer conèixer les limitacions del que té a la má, i el que diu l’informe.
c)     Una sèrie de professionals, treballadors de Gowex, que amb molt d’esforç han dut la tasca de fer possible l’aspecte tècnic del projecte; d’altres professionals amb la  informació precisa, o no l’han entesa, o l’han guardada al calaix.
d)    Els auditors, que han caigut en la trampa de ser els verificadors d’una estafa, sense que entri en la consideració dels mateixos.
e)     A les persones del Mercat Alternatiu, que cobren de l’estat per fer de vigilants de tot; als que, suposadament, haurien d’haver dir quelcom, als responsables i a molta gent que, de segur, haurien pensat que no era possible.
f)      La gent que dona suport a emprenedors sense base, per el sol fet de tenir un carisma venedor, i de fer creure allò que no hi ha : moltes vegades els hi donem premis i publicitat on no s’ho mereixen.

g)     La societat nostra, perquè continuen sortint casos d’actituds irresponsables, incorrectes … en tots els àmbits : a aquesta part de la pel·lícula, hauríem de tenir les coses clares.