dijous, 28 d’abril del 2016

Sumant esforços per multiplicar la nostra resposta ...

Recullo, aquestes paraules, de l’anunci de Catalunya Caixa que es pot veure a TV; segurament podria haver encapçalat aquesta reflexió amb la paraula  “Fracàs”  com molts mitjans de comunicació han assenyalat, aquests dies, respecte de la situació política espanyola.
Sumar esforços vol dir entrar en un nivell de relació i treball en el qual aportem el millor de nosaltres amb la seguretat de que, serà valorat, argumentat i ajudarà a avançar.
La vida diària personal, d’empresa, esportiva o col·lectiva esta plena de caigudes, d’errades, de desencerts ... però també hi ajuda.
Si posem, com exemple, un equip esportiu, veuríem que les individualitats no condueixen a enlloc : cal que facilitem, a la persona que estigui mes ben situada, la pilota perquè l’encerti; si volem estar a tots els llocs no guanyarem.
Podem treballar de forma continuada, avançant respecte d’ahir : el que no podem es tornar al punt de sortida, perquè hauríem malgastat un temps, que és limitat.
Per això la convocatòria de noves eleccions ens fa retornar al punt de sortida, perquè entenem que, amb les mateixes actituds, no ens en sortirem.
Hi ha molta gent, veïns, gent que pateix, que demana solucions efectives en un país que ha perdut el respecte a les institucions i als polítics...