dissabte, 16 de novembre del 2013

Propostes que no son del temps ...

Fa ara prop de dos mesos vaig “atrevir-me” a escriure a diferents despatxos d’empresa de la Vall del Tenes, per a proposar una reunió informal, on sense renunciar a res, poguessin parlar de si es podien compartir estratègies que ajudessin a la nostra visibilitat.
Tot provenia del networking que es va celebrar, a Lliçà d’Amunt, abans de l’estiu (a Industries Figueres), i on s’hi varen inscriure molts despatxos adreçats al mon de l’empresa (assessors, tècnics en marketing, en riscos laborals, en comunicació, en web’s ...), amb seu a fora de la Vall del Tenes.
Això hem va fer pensar que hi ha un desconeixement de les diferents possibilitats que ofereixen i oferim (oficines i despatxos) que, en el cas d’estar identificats sota un col·lectiu, o fen alguna esponsorització (i ho poso a tall d’exemple) podríem oferir un ventall de solucions, que, ara, sembla que les pròpies empreses han de cercar en altres indrets.
Es evident que, la globalització, ha fet que els entorns en que ens movem no es limitin als merament locals però, si que : per proximitat, per facilitat d’accés, o per coneixença de l’entorn, aquestes empreses clients haurien de proveir-se, en una part significativa, dels entorns mes propers.
Reconec l’errada, o l’inoportunitat, de la proposta, i de la minsa resposta de la mateixa, encara que fos per rebutjar-la.

Es fa difícil de pensar que no tinguem la voluntat, al menys, d’escoltar la proposta o una iniciativa diferent i que no pretenia mes que tenir un canvi d’impressions.