dijous, 2 de gener del 2014

El perquè d’un bloc ...

Aquest serà el vuitè any en que vaig començar a escriure aquest bloc; primer, d'una forma més esporàdica, i en aquest darrer any, amb 41 comentaris, he mantingut una continuitat.
Quan entres en l’hàbit d’incorporar noves entrades veus que, l’entorn en el que vius i participes, dona moltes opcions de manifestar punts de vista personals, sobre aspectes professionals, visites i llocs on vas, fets i actes en que has participat o noticies que son actualitat.
No es un bloc que pretengui incrementar el nombre se seguidors, ni que el seu contingut sigui polèmic, poc respectuós, o amb criteris predefinits : res mes enllà de la realitat.
Ha estat pensat perquè les persones mes properes, coneguin la meva opinió envers els temes que es comenten, i també a traves dels mateixos, un coneixement mes íntim.
En un proper article parlaré dels mòbils i ordinadors : de la capacitat de emmagatzemar informació e imatges i, que els fem servir com a complements del nostre cervell; però, el nostre cervell esta fet per guardar, apart d’informació, d’altres intangibles, emocionals, percepcions, olors, sensacions, tristeses, gustos ... que no es poden guardar i comprimir en un fitxer.
Gracies a tots els que hem llegiu : el meu desig de que l’any ens porti per bons camins ...