dilluns, 30 de desembre del 2013

El darrer brindis de l’any ...

Fa uns 30 anys que vaig començar aquesta petita tradició, personal, d’aixecar la darrera copa de cava de l’any en record i agraïment a totes les persones amb qui hem compartit moments dels darrers 365 dies.
Amb vosaltres ens trobem en els correus electrònics, al linkedin, en les converses properes o al bar, parlant per telèfon, en les entitats en que hi estem implicats, amb la gent que continua treballant pels veïns, amb els qui continuen fent de la seva professió un valor afegit, i ho fan amb un somriure, per els que ens ajuden a trobar un lloc de tranquil·litat i veïnatge a la Conca de Barbera, per els que et demanen una opinió i confien amb tu, amb els que lluiten cada dia des de l’adversitat, per els qui no poden sortir al carrer, i en general donant suport a moltes iniciatives que tinguin com a objectiu, una millora de les persones, de les seves condicions de vida, i de la col·lectivitat en general ... o per els que han fet el seu darrer viatge.
Per a tots vosaltres continuarem aixecant-nos cada dia, amb l’empenta suficient per a aportar el millor de nosaltres mateixos, i en el temps que la meva vida m’ho permeti. Bona entrada d’any

Ens retrobarem al proper any ...