dijous, 29 d’octubre del 2015

De quan els grans també s’equivoquen, i els petits hem d’estar amb les mateixes obligacions ...

Sempre he dit que, els petits (empreses, botigues, associacions o fundacions), sempre hem de jugar a la Lliga d’Honor amb els grans perquè estem sotmesos, a la mateixa normativa i obligacions; la diferencia es que, els “grans”, tenen departaments, persones, i recursos per atendre-ho.
Ho dic perquè un reconegut, o al menys publicitat, medicament (ja que es ven a les farmàcies), de nom “Voltadol Forte”, amb una forta campanya publicitària a TV, i amb l’anagrama de Novartis com a fabricant, té a la part frontal del tub té el text que diu “... y de la inflamación leves y ocasionales”. D’entrada sembla que hi haurien tres errades gramaticals i, el més normal, seria que digues : “y de las inflamaciones leves y ocasionales”.
El que no puc entendre és com una empresa que té tant de personal, ningú d’ells, ni de cap departament publicitari, d’impressió dels tubs, de disseny del producte, ni un comercial, ni cap departament de millora, ni cap directiu, ni cap empleat, ningú fes cap comentari al respecte ...
Segur que amb als petits no hagués passat pas ...